Czasami filtry pocztowe są zbyt rygorystyczne. Upewnij się, że wiadomość z linkiem nie trafiła do folderu SPAM lub Oferty.
Zazwyczaj link wysyłany jest w kilka sekund, jednak w wyjątkowych sytuacjach przetwarzanie może potrwać do 15 minut.
Ze względów bezpieczeństwa link resetujący wygasa po krótkim czasie. Jeśli zdążył wygasnąć, po prostu poproś o niego ponownie.
Nadal masz problem z dostępem do konta?
Skontaktuj się z obsługą